Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Lieshout, Jacqueline van - Het tempelkookboek. Super lekker en gezond blijven eten ! In 28 dagen van gifbelt naar tempel.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lieshout, Jacqueline van - Het tempelkookboek. Super lekker en gezond blijven eten ! In 28 dagen van gifbelt naar tempel.
Schrijver: Lieshout, Jacqueline van
Titel: Het tempelkookboek. Super lekker en gezond blijven eten ! In 28 dagen van gifbelt naar tempel.
ISBN: 9789020205381
Uitgever: AnkhHermes, Utrecht
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2012, 176 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 12,50
Meer info In 2010 verscheen het detoxhandboek 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel'. Veel reacties volgden volgens de auteur en er bleek een grote behoefte te zijn aan meer recepten. Dat kookboek is er nu, wederom vormgegeven met een frisse, heldere uitstraling. In de inleiding wordt een korte samenvatting gegeven van de principes van het detoxdieet met een overzicht van te vermijden en juist aangeraden voedingsmiddelen. Dan volgen de hoofdstukken met recepten, gerubriceerd rond een thema zoals bij voorbeeld rijstgerechten en salades. De recepten zijn zonder uitzondering eenvoudig te bereiden. Origineel zijn de recepten voor eigengemaakte ketchup, rucola- en korianderpesto. De gebruikte ingrediƫnten zijn van goede kwaliteit en zullen veelal niet goedkoop zijn. Een boekje dat aanmoedigt om gezond, puur en lekker te eten, zonder heel ingewikkeld te hoeven doen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.