Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Konings, Ad - Back to Nature gids voor Malawi Cichliden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Konings, Ad - Back to Nature gids voor Malawi Cichliden
Schrijver: Konings, Ad
Titel: Back to Nature gids voor Malawi Cichliden
ISBN: 9789080600096
Uitgever: Verduijn Cichlids, Zevenhuizen
Bijzonderheid: Gebonden, 2003, 208 blz. 2e, herziene en uitgebreide druk. Met kleurenfoto's, een uitvouwbare kaart en een index.
Prijs: € 19,50
Meer info Malawi cichliden behoren sinds de zestiger jaren tot de meest geliefde aquariumvissen en vermoedelijk zal dat nog wel enige tijd zo blijven. Voor de populariteit van deze cichliden kunnen enkele oorzaken aangewezen worden: zij hebben prachtige kleuren, zijn zijn gemakkelijk te houden en zij vertonen een interessant gedrag.
Een selectie van deze vissen is alles wat U nodig hebt om Uw huiskamer aquarium met een interessant en decoratief visbestand te bevolken. Om ten volle van Uw Malawicichliden te kunnen genieten is het echter nodig dat U rekening houdt met de specifieke eisen die deze vissen aan hun omgeving stellen. In dit boek vindt U deskundig advies aangaande alle problemen die bij de verzorging van deze dieren kunnen ontstaan, zoals de minimale inhoud die een aquarium voor een bepaalde soort moet hebben, het bepalen van de juiste watersamenstelling, het vervaardigen van een passende inrichting, hoe en wat te voeren enzovoorts. Een gedetailleerde, uitvouwbare kaart en meer dan 600 kleurenfoto’s maken dit boek onmisbaar voor de liefhebber van deze aantrekkelijke vissen. Volgt u al deze adviezen op, dan zult u snel een fraai stukje Malawimeer in uw huiskamer hebben.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.