Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Post, Henk A. - Ongoing innovation. The way we built Baan.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Post, Henk A. - Ongoing innovation. The way we built Baan.
Schrijver: Post, Henk A.
Titel: Ongoing innovation. The way we built Baan.
ISBN: 9789080298835
Uitgever: Baan, Barneveld
Bijzonderheid: Gebonden, 1996, 206 blz. Nederlandstalig. Met foto's. Vouwtje in het rechter onderhoekje van de eerste 23 blz.
Prijs: € 12,50
Meer info Baan was een Nederlands softwarebedrijf tussen 1990 en 2005. Onder leiding van Jan Baan en zijn broer Paul werd software als pakket ontwikkeld in plaats van als maatwerk, wat tot dan toe in Nederland gebruikelijk was. Met het pakket Triton bracht Baan een ERP-pakket op de markt.

Baan startte als onderneming in Rijssen. Vanaf 1985 was Baan in Barneveld gevestigd. De bedrijfscultuur werd gekenmerkt door de reformatorische levensovertuiging van de gebroeders Baan. Toen Gartner in de tweede helft van de jaren negentig de aandacht vestigde op het fenomeen ERP nam de belangstelling voor het Duitse SAP en de Amerikaanse bedrijven Oracle en Peoplesoft gestaag toe. Na het contracteren van klant Boeing nam de belangstelling voor het Nederlandse Baan zodanige vormen aan dat de IT-sector de afkorting BOPS introduceerde ter aanduiding van de belangrijkste ERP-leveranciers waarbij de B stond voor Baan, O voor Oracle, P voor Peoplesoft en de S voor SAP.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.