Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Tellington-Jones, Linda en Sybil Taylor - De persoonlijkheid van uw paard. Begrijpen en beïnvloeden met de TTouch methode.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tellington-Jones, Linda en Sybil Taylor - De persoonlijkheid van uw paard. Begrijpen en beïnvloeden met de TTouch methode.
Schrijver: Tellington-Jones, Linda en Sybil Taylor
Titel: De persoonlijkheid van uw paard. Begrijpen en beïnvloeden met de TTouch methode.
ISBN: 9789038410487
Uitgever: Tirion, Baarn
Bijzonderheid: Gebonden, 1999, 184 blz., 2e druk. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 20,00
Meer info Tellington-Jones is in ons land vooral bekend van de clinics die ze hier af en toe geeft. Ze kan bogen op een veertigjarige ervaring met paarden. In die jaren heeft ze paarden geobserveerd en een inventarisatie gemaakt van karaktereigenschappen van deze dieren. Door goed naar een paard te kijken, naar de vorm van het hoofd, de rug, het lichaam in zijn geheel, de kruintjes, de ogen e.d. kun je ontdekken waarom een paard zich op een bepaalde manier gedraagt. Door het te behandelen met de TTeam-methode is de mens in staat om het paard zodanig te 'boetseren', dat het een prettig dier voor zichzelf en anderen wordt. Het boek is verdeeld in drie delen. In het eerste deel leer je de karakters kennen aan de hand van het uiterlijk. Deel twee behandelt de invloed van de gezondheid op het karakter en in deel drie leer je hoe je het beste van je paard naar boven kunt brengen door het werken volgens de methode. Het boek is voorzien van tientallen zwart-witfoto's en -tekeningen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.