Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Connell, Jo - Decoreren en glazuren van keramiek. Vele technieken om uw keramische voorwerpen te decoreren met kleuren, texturen en patronen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Connell, Jo - Decoreren en glazuren van keramiek. Vele technieken om uw keramische voorwerpen te decoreren met kleuren, texturen en patronen.
Schrijver: Connell, Jo
Titel: Decoreren en glazuren van keramiek. Vele technieken om uw keramische voorwerpen te decoreren met kleuren, texturen en patronen.
ISBN: 9789021332970
Uitgever: Cantecleer, Baarn
Bijzonderheid: Gebonden, 2004, 160 blz. Met kleurenfoto's en een index. Deukje in 1 hoekje van de achterkaft.
Prijs: € 42,50
Meer info Een informatie- en leerboek over het decoreren en glazuren van keramiek, met een groot aantal technieken om voorwerpen die van klei gemaakt zijn, te decoreren met kleur en structuur. Verder het aanbrengen van engobe, sinterengobe en glazuur, plus de recepten en grondstoffen om deze te bereiden. Ook worden er de verschillende mogelijkheden over de toepassing van majolica, op- en onder glazuurverf gegeven. Verschillende stookmethodes in een oven, zoals: reductie, rook-, raku- en zoutstoken. Een aantal bijzondere technieken, waaronder luster, emailschilderen en zandstralen komt ook aan bod. Er is een royale bijdrage geleverd door een aantal professionele collega's van de auteur. Iedereen die aan pottenbakken doet, kan in dit boek volop grasduinen. Alle technieken worden vakkundig en vanuit het ambacht besproken. De vele voorbeelden zijn van goede kwaliteit. Kortom, een inspirerend boek.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.