Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Oosterhof, Harmen - Oosterhof, van Osterhof tot Oosterhoff. Een familiegeschiedenis, waarvan de beschrijving begint rond het midden van de achttiende eeuw met Johannes Hendriks Oosterhof, die in die periode kinderen laat dopen te Knijpe en Terwispel.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oosterhof, Harmen - Oosterhof, van Osterhof tot Oosterhoff. Een familiegeschiedenis, waarvan de beschrijving begint rond het midden van de achttiende eeuw met Johannes Hendriks Oosterhof, die in die periode kinderen laat dopen te Knijpe en Terwispel.
Schrijver: Oosterhof, Harmen
Titel: Oosterhof, van Osterhof tot Oosterhoff. Een familiegeschiedenis, waarvan de beschrijving begint rond het midden van de achttiende eeuw met Johannes Hendriks Oosterhof, die in die periode kinderen laat dopen te Knijpe en Terwispel.
ISBN:
Uitgever: Oosterhof, Zwolle (eigen beheer)
Bijzonderheid: Gebonden, 1991, 525 blz. Met foto's, facsimile's, een index en de bijlage (stamboom). Deukje in 2 hoekjes van de kaft. Pakketpóst.
Prijs: € 47,50
Meer info ln dit prachtig uitgevoerde boek wordt de geschiedenis beschreven van de familie Oosterhof(f), waarvan de beschrijving medio 1750 begint met Johannes Hendriks Oosterhof, die in die periode kinderen laat dopen in de dorpen Knijpe en Terwispel in Zuidoost-Friesland. Het grootste deel van het nageslacht leefde en werkte in dit deel van Friesland, in het bijzonder in de Stellingwerven. Het boek is rijk geïllustreerd met foto's, afbeeldingen van archiefstukken e.d. Ook heeft de auteur veel anekdotes en andere historische bijzonderheden over personen en hun levensomstandigheden kunnen achterhalen. Er worden globaal genomen tenminste 2300 namen in deze familiegeschiedenis vermeld, waarop gelukkig een index is (37 blz.!). Het boek wordt gecompleteerd door een losbladige stamboom.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.