Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Onderbeke, Luc en Jack Weijkamp - IJzerman

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Onderbeke, Luc en Jack Weijkamp - IJzerman
Schrijver: Onderbeke, Luc en Jack Weijkamp
Titel: IJzerman
ISBN:
Uitgever: Firma Weijland, Zwolle
Bijzonderheid: Gebonden, 2015, 72 blz. Met tekeningen.
Prijs: € 10,00
Meer info IJZERMAN gaat over een jongen die in een fabriekspijp van een ijzergieterij duikelt. Hij valt en valt door de eeuwen heen, langs gloeiend ijzer en door indrukwekkende machinerie. Hij luistert gesprekken af, zit bij opa op zijn verhalenschoot en rent af en toe voor zijn leven. Deze jongen maakt fikse avonturen mee, dat maakt IJZERMAN tot een geschikte page turner voor jong en oud. Leg het boek een paar dagen open bij uw lievelingsplaat en u verzint er zelf een nieuw verhaal bij.

Het boek is geheel fantasievol historisch verantwoord en neemt als uitgangspunt de transformatie van het feodale- naar het industriƫle- en het huidige zogenaamde culturele tijdperk. Het speelt zich af in het filmisch decor van de oude DRU ijzergieterij en emailleerfabriek te Ulft.

IJZERMAN is ambachtelijk, verfijnd en met humor getekend door Luc Onderbeke en geschreven door Jack Weijkamp. Een aantal van de verhalen is door dorpelingen gebracht tijdens het drie maanden durend verblijf in het project Arbeider in Residence in het Ketelhuis op het huidige DRU terrein.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.