Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Kok, Marcel Sem - Geen edelman, geen bedelman. Van Denen en Magistraten. Een genealogisch boekwerk over o.a. de Harderwijkse vissersfamilie 'Goos/zensen' en andere aanverwante families op de Over Veluwe.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kok, Marcel Sem - Geen edelman, geen bedelman. Van Denen en Magistraten. Een genealogisch boekwerk over o.a. de Harderwijkse vissersfamilie 'Goos/zensen' en andere aanverwante families op de Over Veluwe.
Schrijver: Kok, Marcel Sem
Titel: Geen edelman, geen bedelman. Van Denen en Magistraten. Een genealogisch boekwerk over o.a. de Harderwijkse vissersfamilie 'Goos/zensen' en andere aanverwante families op de Over Veluwe.
ISBN:
Uitgever: Kok, Amersfoort (eigen beheer)
Bijzonderheid: Paperback, 2004, 252 blz. Met foto's.
Prijs: € 27,50
Meer info De stad Harderwijk is de bakermat van het geslacht Goosenzen (met variaties als bijv. Goossenzen, Goossensen, Goosensen). Het boek begint met korte inleidingen over de geschiedenis van Harderwijk en de invloed van de visserij op deze stad en op de beschreven familie. De ordening van de genealogische gegevens volgt die van een kwartierstaat, waarin de overgrootvader van de samensteller, Peter Simon Goosenzen, als kwartierdrager fungeert. Het boek bevat uitgebreide gegevens over de aangehuwde Veluwse geslachten De Vente, Kraaijenhof, Mouw en Suijck. Ook aan andere families wordt aandacht besteed, zoals Hartog, Van Kampen, Morren, Fredericksen, Van Asselt, Van Hoevesteijn Brinks en Pannekoeck.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.