Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Kuil, Pieter van der - Jan Kneppelhout en zijn tijdgenoten. Een wandeling door het Oosterbeek van de 19de eeuw.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kuil, Pieter van der - Jan Kneppelhout en zijn tijdgenoten. Een wandeling door het Oosterbeek van de 19de eeuw.
Schrijver: Kuil, Pieter van der
Titel: Jan Kneppelhout en zijn tijdgenoten. Een wandeling door het Oosterbeek van de 19de eeuw.
ISBN: 9789078215219
Uitgever: Kontrast, Oosterbeek
Bijzonderheid: Gebonden, 2007, 192 blz. Met foto's, tekeningen, een kaart en de bijlage (wandelroute, 32 blz.). Gesigneerd door de schrijver.
Prijs: € 12,50
Meer info Aangetrokken tot de bijzondere schoonheid en sfeer die Oosterbeek en omgeving uitstralen, strijken hier in de 19de eeuw vele schilders, schrijvers, dichters, wetenschappers en andere vooraanstaanden neer. Onder hen is ook letterkundige Jan Kneppelhout (1814-1885). Hij en zijn echtgenote, Ursula van Braam, maken hun huis de Hemelsche Berg tot een plek waar vele talenten en notabelen samenkomen.
"Jan Kneppelhout en zijn tijdgenoten" laat de lezer in een cultuurhistorische wandeling kennis maken met deze 19de-eeuwers en met een gebied dat ook nu nog vele pittoreske plekken kent. Het bevat unieke historische foto’s en afbeeldingen van kunstwerken en een aparte handzame gids die de wandelaar langs de rijke historie en het schitterende landschap van Oosterbeek voert.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.