Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Arends, G.J. ; C.H. van Eldik en H. Janse - Compendium constructies. Gebouwen 1800-1940.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Arends, G.J. ; C.H. van Eldik en H. Janse
Titel: Compendium constructies. Gebouwen 1800-1940.
ISBN: 9789062755509
Uitgever: Delftse Universitaire Pers, Delft / Rijksdienst voor de Monumentenzorg, Zeist - Reeks : Bouwtechniek in Nederland. Nr. 3.
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 1989, 112 blz. Met tekeningen en een index. Naamsticker op binnenzijde voorkaft. Laminaat kaft (plastic beschermlaagje) gedeeltelijk los bij 1 hoekje van de voorkaft.
Prijs: € 14,00
Meer info Door het toenemen van de industriƫle bedrijvigheid in de 19e eeuw ontstond er behoefte aan nieuwe type gebouwen. Deze waren niet alleen groter en complexer dan voorheen, maar er werden ook andere eisen aan gesteld. Het antwoord daarop kon slechts worden gegeven door nieuwe constructievormen en nieuwe bouwmaterialen. In de eerste twee delen van de serie Bouwtechiek in Nederland wordt hierop uitvoerig ingegaan. Dit derde deel bevat een beknopt overzicht met veel afbeeldingen, waarin de typologie van draagconstructies van gebouwen uit de 19e en eerste helft van de 20e eeuw systematisch wordt behandeld. Het is gericht op het snel herkennen van constructies en bouwmaterialen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.