Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenzee.


 

Villiers, Gerard de - SAS - Safari in la paz

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Villiers, Gerard de - SAS - Safari in la paz
Schrijver: Villiers, Gerard de
Titel: SAS - Safari in la paz
ISBN:
Uitgever: Zwarte Beertjes
Bijzonderheid: 1989, 1e druk, pocket, in zeer goede staat (ZB 2345)
Prijs: € 4,50
Meer info Safari in La Paz is een spionageroman van auteur Gérard de Villiers en het 27e deel uit de S.A.S.-reeks met als protagonist de Oostenrijkse prins en freelance CIA-agent Malko Linge.

Na de Tweede Wereldoorlog zijn vele nazi's naar Zuid-Amerika gevlucht om vervolging voor oorlogsmisdrijven te voorkomen. Onder hen is ook Klaus Henkel, een voormalige Obersturmführer bij de SS en een zeer gewelddadig en sadistisch man die nu in Bolivia leeft.

Na de oorlog heeft hij vele opdrachten voor de Amerikaanse inlichtingendienst CIA uitgevoerd en dankzij hen het Boliviaanse staatsburgerschap verworven. De CIA, die hem niet meer nodig heeft, besluit de Boliviaanse overheid een dossier te overhandigen waarin de ware identiteit van Henkel wordt onthuld. Henkel krijgt hier lucht van en pleegt zelfmoord.

De CIA vertrouwt deze plotselinge dood echter niet en stuurt Malko naar de Boliviaanse hoofdstad La Paz voor onderzoek. Daar blijkt de plaatselijke districtschef van de CIA ook niet staan te springen om de dood van Henkel te onderzoeken en mocht Henkel nog in leven zijn dan zal deze goed worden beschermd door zijn kameraden, en deze staan niet bekend vanwege hun vredelievendheid
Boek bekijken

Boekenzee uit Nijkerk

particulier

Logo Boekenzee

Verzendkosten conform tarieven Post NL

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.