Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Ampersand.


 

Meer, Vonne van der - De avondboot

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meer, Vonne van der - De avondboot
Schrijver: Meer, Vonne van der
Titel: De avondboot
ISBN: 9789025416652
Uitgever: Uitgeverij Contact, Amsterdam/Antwerpen, 2002, 12de druk, 203 pp. (+verantwoording)
Bijzonderheid: Paperback z.g.a.n.
Prijs: € 5,00
€ 3,85
Meer info 'De avondboot' verscheen voor het eerst in 2001 en kende in één jaar tijd 11 herdrukken! In deze 'roman in verhalen' keert Vonne van der Meer (1952) terug naar het vakantiehuisje Duinroos op Vlieland dat ook al het decor was van de succesvolle roman 'Eilandgasten' uit 1999.
Opnieuw worden de gasten die gedurende een zomerseizoen in Duinroos verblijven gevolgd in hun vakantieweken. Hun verblijf op het eiland heeft voor allen belangrijke consequenties.
Geheimen worden krampachtig verborgen of juist abrupt onthuld, relaties met familieleden, echtgenoten en minnaars komen in een ander licht te staan. De verbinding tussen de verhalen wordt gevormd door de figuur van de werkster, die ook een paar keer aan het woord komt, door voorwerpen als het gastenboek en natuurlijk door het eilandklimaat van wind, strand en zeelucht. In enkele verhalen keren figuren uit 'Eilandgasten' terug, zodat ook lijnen worden gelegd naar deze roman. 'De avondboot' is echter ook perfect als zelfstandige roman te lezen voor wie niet bekend is met 'Eilandgasten'. De auteur weet zich goed in te leven in haar personages en schrijft helder, subtiel en met veel oog voor detail over herkenbare emoties. Zeer de moeite waard!
Boekhandel Ampersand biedt u dit mooie boek aan voor de prijs van slechts € 5,- en bezorgt het in de regio Woerden-Kamerik-Harmelen-Montfoort-Linschoten zonder extra brengkosten direct aan huis.
Boek bekijken

Boekhandel Ampersand

particulier

Boekhandel Ampersand uit Harmelen

Logo Boekhandel Ampersand

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.