Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Bloks.


 

Boer, Frits, Verhulst, Frank - Kompas kinder- en jeugdpsychiatrie / voor de jeugdzorg, POH-ggz, basis-ggz, jeugdgezondheidszorg en het onderwijs. Ook geschikt voor opvoeders!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boer, Frits, Verhulst, Frank - Kompas kinder- en jeugdpsychiatrie / voor de jeugdzorg, POH-ggz, basis-ggz, jeugdgezondheidszorg en het onderwijs. Ook geschikt voor opvoeders!
Schrijver: Boer, Frits, Verhulst, Frank
Titel: Kompas kinder- en jeugdpsychiatrie / voor de jeugdzorg, POH-ggz, basis-ggz, jeugdgezondheidszorg en het onderwijs. Ook geschikt voor opvoeders!
ISBN: 9789058982674
Uitgever: De Tijdstroom
Bijzonderheid: 2014, 200pp, paperback
Prijs: € 19,50
Meer info In 2015 is de jeugdzorg ingrijpend veranderd. Zij moet zo dicht mogelijk bij het kind of de jongere worden georganiseerd, zo kort mogelijk duren en zo licht mogelijk zijn. De gemeente is hiervoor verantwoordelijk.
Veel jongeren met problematisch gedrag zijn inderdaad gebaat bij betrekkelijk lichte en kortdurende zorg. Maar er is een groep die daarmee niet geholpen is en die gespecialiseerde zorg van de kinder- en jeugdpsychiatrie nodig heeft. Professionals in de nulde en eerste lijn moeten deze kinderen en jongeren tijdig herkennen. Dat is niet eenvoudig. Om hierbij behulpzaam te zijn hebben twee ervaren hoogleraren kinder- en jeugdpsychiatrie dit kompas ontwikkeld.
Boek bekijken

Boekhandel Bloks uit Zwolle

zakelijk

Logo Boekhandel Bloks

***VAKANTIEPERIODE BOEKHANDEL BLOKS***
Beste klant, bedankt voor je bestelling en/of bericht. Zoals op de website staat vermeld ben ik tot en met 27 mei met vakantie. E-mail wordt beantwoord en bestellingen behandeld na terugkomst.
Fijne vakantie mocht je deze nog tegoed hebben.
Groet,
Theo Bloks
Verzendkosten incl. T&T en 9% BTW:
***LET OP!! : Pakketten via DHL worden naar het dichtstbijzijnde servicepunt gebracht***
Nederland brievenbus: €4,99
Nederland pakket: €6,99
België €10,00
Europa 1 €17,50
Europa 2 €22,50
Rest of the world €40,00
Verder lezen

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.