Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken; een praktische gids in de wereld van de westerse filosofie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vermeulen, Baptist - De uitdaging van het denken; een praktische gids in de wereld van de westerse filosofie
Schrijver: Vermeulen, Baptist
Titel: De uitdaging van het denken; een praktische gids in de wereld van de westerse filosofie
ISBN: 9789061121817
Uitgever: Karakter
Bijzonderheid: hardcover met omslag, 2002, 216pp, als NIEUW. foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info De uitdaging van het denken biedt een zeer toegankelijke inleiding in de Westerse filosofie aan de hand van een thematische behandeling van de klassieke onderwerpen: kennistheorie, metafysica, ontologie, logica, wetenschapsfilosofie, ethiek, sociale en politieke filosofie en esthetica. Van elk onderwerp wordt helder uitgelegd wat het kernvraagstuk is, wat de historische context is en welke filosoof de belangrijkste bijdrage eraan heeft geleverd. Vervolgens wordt van elk thema de actuele context aangetoond, veelal aan de hand van een onderwerp uit de huidige maatschappelijke discussie (met als eindpunt de huidige 'internetdemocratie').
De uitdaging van het denken probeert de lezer ertoe aan te zetten zelf de praktijk van het filosoferen op zich te nemen en aan de hand daarvan doordachte opinies te formuleren over de zaken die hem of haar werkelijk raken. Door middel van kennis, maar vooral van toepassing ('Wat kan ik hier zélf mee?') en met als doel bewustwording en inzicht.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.