Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Sudo, Philip Tashio - Zen in alles

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sudo, Philip Tashio - Zen in alles
Schrijver: Sudo, Philip Tashio
Titel: Zen in alles
ISBN: 9789032508258
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: hardcover met omslag, 2001, 192pp, als NIEUW, uitgegumde naam in boek. foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info De verlichting van zen is dichterbij dan je denkt, in een kop koffie, de file, een oogopslag - er is zen in alles
De meest alledaagse dingen van het leven bevatten diepe waarheden van zen als je weet hoe je ernaar moet kijken. Met gevoel voor humor, spitsvondigheid en een eigentijdse instelling verbindt Sudo klassieke oosterse koans, parabels en meditaties met onze dagelijkse westerse bezigheden.
Zo laat hij zien dat ook het gewone, dagelijkse leven vervuld is van zen. Ontwaken, tandenpoetsen, ontbijten, in de file staan, werken, lunchen, koken, sporten tv-kijken, naar bed gaan... alles wat we dag in dag uit doen, bevat zen ijsheden en -waarheden die kunnen leiden tot inzicht en verlichting. Sudo daagt iedereen uit om met een nieuwe blik naar die heel gewone aspecten van ons leven te kijken en in het gewone het bijzondere te ontdekken en zo ieder moment in het hier en nu.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.