Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Tichelaar, Roelof - De weg naar overgave is thuiskomen in jezelf

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tichelaar, Roelof - De weg naar overgave is thuiskomen in jezelf
Schrijver: Tichelaar, Roelof
Titel: De weg naar overgave is thuiskomen in jezelf
ISBN: 9789025956011
Uitgever: Ten Have (serie Nieuwe Spiritualiteit)
Bijzonderheid: hardcover, 2005, 89pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 19,95
€ 4,25
Meer info Een belangrijke levensles die wij op aarde moeten leren, is die van de overgave. Overgave is bevrijdend en raakt heel ons wezen, niet alleen onze psyche.

Overgave betekent loslaten, maar ook vertrouwen. Via het inzicht wordt ons vertrouwen gewekt. In dat proces kan de geestelijke wereld een grote rol spelen, zoals de schrijver uit eigen ervaring weet. Overgave als levenshouding past niet bij ons ego, dat wil beheersen en vasthouden. Om tot werkelijke overgave te komen, moeten wij leren voorbij te gaan aan de kramp van ons ego. Dan kunnen we doordringen tot een diepere dimensie in onszelf, die ons innerlijke rust kan schenken: de dimensie van het Zijn.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Logo Boekhandel Shambala

Shambala Books & Jewelry voor uw esoterische boeken en ambachtelijk gemaakte spirituele sieraden te vinden op https://www.shambala.nu of https://etsy.com/shop/shambalabooksjewelry
********************************************************************************************************************************************
FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS: payment with Paypal is also possible. Please contact me at info@shambala.nu for help, questions and more photos.
*********************************************************************************************************************************************
In Nederland wordt uw bestelling standaard met "track and trace" verzonden met PostNL. Brievenbuspakje €4,25 (2 grote boeken passen meestal in 1 pakket) of Pakket €6,95 (onbeperkt aantal boeken).
Nadat u besteld heeft, ontvangt u een automatisch bericht van boekwinkeltjes. Binnen 1 werkdag ontvangt u van mij een email met de bevestiging, het totaalbedrag inclusief verzendkosten en de bankgegevens.
Verzending geschiedt direct na ontvangst van de betaling van de bestelling + de verzendkosten.
NL44 INGB 0007 0977 85
Tnv Shambala Books & Jewelry te Alkmaar.
Met vermelding van de titel van het boek.
Retourneren, met restitutie van volledige aankoopbedrag en verzendkosten, is mogelijk mits in originele staat en tot uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van het boek. Kosten van het retourneren zijn voor de klant.
************************************************************************************************************************************
Privacyverklaring
26 Mei 2018
Boekhandel Shambala
Leeststraat 14
1825 JL Alkmaar
0680089204
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het kunnen bezorgen van uw bestelling en worden niet voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.
Uw gegevens worden bewaard, op grond van wettelijke verplichting inzake de belastingwet, volgens de geldende verplichte wettelijke termijn. Hierna worden uw gegevens vernietigd.
U heeft altijd recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens.
U kunt ten alle tijden uw toestemming om uw gegevens te gebruiken intrekken.
U kunt een klacht indienen in geval van geschillen bij de relevante toezichthouder.
************************************************************************************************************************************
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.