Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Boucher, Sandy - Als de lotus zich opent; een praktische gids voor vrouwen die het boeddhisme willen begrijpen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boucher, Sandy - Als de lotus zich opent; een praktische gids voor vrouwen die het boeddhisme willen begrijpen
Schrijver: Boucher, Sandy
Titel: Als de lotus zich opent; een praktische gids voor vrouwen die het boeddhisme willen begrijpen
ISBN: 9789023009962
Uitgever: Becht
Bijzonderheid: hardcover met omslag, 1998, 179pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info Als de lotus zich opent is behalve een inleidende cursus boeddhisme voor vrouwen ook een persoonlijk verslag en een gids voor praktische spiritualiteit. Sandy Boucher slaagt er op een heel persoonlijke manier in om fundamentele boeddhistische leerstellingen als mededogen, onthechting en verlichting in een vrouwelijk perspectief te plaatsen. Ze geeft antwoord op vragen als: Hoe is het vrouwen in de geschiedenis van het boeddhisme vergaan? Kunnen vrouwen een vooraanstaande rol vervullen in het boeddhisme? Is loslaten van het zelf een realistisch doel voor vrouwen? Wat zijn de feministische thema’s binnen het hedendaagse boeddhisme? Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met meditatieoefeningen.

Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen, gewoon omdat ze mens zijn, aanspraak mogen maken op alles wat het boeddhisme te bieden heeft, zoals succes op spiritueel gebied, verantwoordelijkheid en leiderschap binnen het boeddhistisch gebeuren, recht op een religieus ambt en steun voor de beoefening. Ik sta ook achter alles wat vrouwen het boeddhisme te bieden hebben en erken dat wij essentieel betrokken zijn bij het boeddhistische pad, sinds dat tweeduizendvijfhonderd jaar geleden een aanvang nam.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.