Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Janosh - Geurfrequenties; geuren als supersnelweg voor evolutie [geur frequenties]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Janosh - Geurfrequenties; geuren als supersnelweg voor evolutie [geur frequenties]
Schrijver: Janosh
Titel: Geurfrequenties; geuren als supersnelweg voor evolutie [geur frequenties]
ISBN: 9789020204728
Uitgever: Ankh-Hermes (ankertjesserie 343)
Bijzonderheid: softcover, 2011, 121pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 9,95
Meer info Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Janosh laat zien dat geurfrequenties in deze overgangstijd opnieuw een belangrijke rol te vervullen hebben, vooral
voor hoogsensitieve personen. De kennis van weleer - zoals die van de Oude Egyptenaren - wordt gecombineerd met nieuwe informatie over het belang van geur in deze tijd, waarin nieuwe, verhoogde frequenties naar de aarde komen.
Geur is de derde manier - naast beeld en geluid - om de codes van Janosh te versterken. Hij legt uit waarom zijn codes, gebaseerd op Heilige Geometrie, een supersnelweg voor evolutie zijn. Ieder mens is energie en heeft zijn of haar unieke frequentie. Ook geuren hebben een unieke geometrische code, die een beschermend schild rondom onze auras legt en zo helpt je eigen frequentie hoog te houden, te bruisen van energie en dicht bij jezelf te blijven.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.