Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Ramesh, Gita - Ayurvedische massage; verjongend - versterkend - genezend - met praktische instructies voor zelfmassage

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ramesh, Gita - Ayurvedische massage; verjongend - versterkend - genezend - met praktische instructies voor zelfmassage
Schrijver: Ramesh, Gita
Titel: Ayurvedische massage; verjongend - versterkend - genezend - met praktische instructies voor zelfmassage
ISBN: 9788174361158
Uitgever: Lustre Press / Roli Books
Bijzonderheid: hardcover, 2000, 84pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 9,95
Meer info In een tijd waarin velen de weg ‘terug naar de natuur’ hebben herontdekt, past uitstekend een boek als Ayurvedische massage. U vindt hierin een van de oudst bekende therapieën ter verjonging van het lichaam, versterking van de spieren, herstel van vermoeid weefsel, verwijdering van giftige stoffen en afstoting van vet. Door het gebruik van de kruidenoliën met hun medicinale eigenschappen biedt de ayurvedische massage vele voordelen boven een normale massage.

Het boek behandelt onder meer een totale lichaamsmassage; aparte massages van het hoofd, de hals, de nek, de oren en de neus; therapeutische massages en een methode voor zelfmassage. De stapsgewijze instructies zijn mede door de foto’s makkelijk te volgen.

Ayurvedische massage is niet alleen nuttig oor wie worstelt met gezondheidsproblemen maar voor iedereen die zich fysiek en mentaal goed voelen en zo wil blijven zonder medicijnen en operaties.

GITA RAMESH stamt uit een familie van gerenommeerde ayurvedische artsen uit Palakkad in Kerala. In 1989 richtte zij samen met haar echtgenoot in New Delhi het Kairali Ayurvedic Centre op voor geneeskrachtige en therapeutische massages. Het grote succes ervan leidde tot de oprichting van een tweede centrum in Palakkad in Kerala. Er is inmiddels een derde centrum gepland in Khajuraho in Midden-India.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.