Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Marks, Tracy - Maan, Pluto en Neptunus; als begeleiders op de speurtocht naar de verborgen schatten in de horoskoop

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marks, Tracy - Maan, Pluto en Neptunus; als begeleiders op de speurtocht naar de verborgen schatten in de horoskoop
Schrijver: Marks, Tracy
Titel: Maan, Pluto en Neptunus; als begeleiders op de speurtocht naar de verborgen schatten in de horoskoop
ISBN: 9789063782078
Uitgever: Schors
Bijzonderheid: softcover, 1990, 209pp, NIEUW, foto=boek
Prijs: € 29,95
Meer info MAAN, PLUT0 EN NEPITUNUS is een gids die ons kennis laat maken met een aantal tot nu toe slechts oppervlakkig behandelde astrologische thema's, welke niettemin van grote betekenis zijn voor mensen die ernaar streven hun lichamelijke, emotionele, intellectuele en spirituele aard te integreren door zich van beperkende patronen uit het verleden te bevrijden.

Behoudens informatie over de creatieve verbeelding en hulpvaardige opofferingsgezindheid die onder Neptunus vallen, en over de positieve ei] negatieve aspecten van de aan Pluto inhaerente driftmatigheid, bevat tiet boek veel oorspronkelijk materiaal over de stemmingsvolle Maan. Wat de schrijfster vertelt over de genezende kracht van de duisternis van de Maan, het heropvoeden van het innerlijk kind in ons, over de betekenis van de Maantekens bij tiet ontdekken van onze diepe gevoelsmatige behoeften, over de baanbrekende en inzicht verruimende invloeden van de Nieuwe en Volle Maan, en over de Noordelijke Maansknoop als indicator van ons levensdoel, opent niet alleen de mogelijkheid horoscopen veel diepgaander te interpreteren, maar verlicht teven", onze groei- en integratieprocessen.

De horoscoop wordt sinds Oudsher beschouwd als een uiterst nauwkeurige plattegrond van de menselijke psyche. Het is echter pas werkelijk mogelijk geworden het potentieel en de dynamiek van de psyche optimaal te benutten sinds de recente astrologische verfijningen en verdiepingen, en sinds de grotere erkenning van gevoelswaarden, die aan de Maan, Pluto en Neptunus worden toegeschreven. Dit is de grote verdienste van tiet boek van Tracy Marks, één van de oorspronkelijkste en wijste persoonlijkheden uit de moderne Amerikaanse astrologie.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.