Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Dossey, Larry - Voorbij het lichaam; een nieuwe benadering van genezen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dossey, Larry - Voorbij het lichaam; een nieuwe benadering van genezen
Schrijver: Dossey, Larry
Titel: Voorbij het lichaam; een nieuwe benadering van genezen
ISBN: 9789020243505
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheid: softcover, 2000, 260pp, in zeer goede staat / als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 39,95
Meer info Terwijl in de alternatieve geneeswijzen tegenwoordig de aandacht voor de invloed van de geest op het lichaam gemeengoed is geworden, gaat de nieuwe fase in de geneeskunde, volgens Larry Dossey, veel verder. Zij is gebaseerd op ?non-lokale verbanden?, d.w.z. invloed van de geest, die niet aan plaats en tijd gebonden is, op de materie.
Dossey toont aan dat de geest over vermogens beschikt die het lichaam en de hersenen overstijgen, zoals zien op afstand en directe beïnvloeding van de materie. Deze vermogens kunnen worden aangewend voor diagnoses en voor therapie op afstand. Dossey levert op basis van het meest recente onderzoek een onderbouwing voor eeuwenoude praktijken als gebedsgenezing en voor het universele geloof in de helende kracht van liefde en compassie.
Daarnaast toont hij aan dat dromen, toeval en intuïtie een aantoonbaar krachtig en diepgaand effect kunnen hebben op ons genezingsproces. Dossey zegt dat de tijd nadert dat het principe van non-lokaliteit in de medische wetenschap een plaats zal krijgen en dat dit zeker gevolgen zal hebben voor het aanzien van deze ?nieuwe? medische wetenschap.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.