Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Bode, Cor de en Hans Bom - Niet meer op slot! Het doorbreken van impasses bij jongeren met een verstandelijke handicap (Academisch proefschrift)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bode, Cor de en Hans Bom - Niet meer op slot! Het doorbreken van impasses bij jongeren met een verstandelijke handicap (Academisch proefschrift)
Schrijver: Bode, Cor de en Hans Bom
Titel: Niet meer op slot! Het doorbreken van impasses bij jongeren met een verstandelijke handicap (Academisch proefschrift)
ISBN: 9789023234630
Uitgever: Van Gorkum
Bijzonderheid: geplastificeerde softcover, 1999, 464pp, in zeer goede staat, geplastificeerd, stempel op schutblad, foto=boek
Prijs: € 14,95
Meer info "'Saskia bijt zichzelf tot bloedens toe en slaat anderen. Zij is vaak agressief. Saskia is een vijftienjarige puber met een verstandelijk handicap. Zij is opgenomen in een instituut voor langdurige behandeling en begeleiding. De moeder van Saskia is radeloos en bang. Zij durft haar dochter in de weekenden niet meer thuis te hebben. Behandelaar en begeleiders kunnen het zelfverwondende en agressieve gedrag van Saskia niet meer stopen en moeten teruggrijpen op vrijheidsbeperkende maatregelen. Hulpverleners die werken met kinderen met een verstandelijke handicap worden dagelijks geconfronteerd met dit soort schrijnende situaties. Het zijn situaties waarin alle betrokkenen het gevoel hebben: ""We kunnen niet verder, we zitten muurvast"". Er ontstaat een impasse. Cor de Bode en Hans Bom ontwikkelden een behandelmethode waarmee het mogelijk is deze impasse te doorbreken. De methode bestaat uit een combinatiebehandeling van individu-gerichte orthopedagogie en een specifieke systeemtherapeutische".
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.