Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Stronks, Jenk - Het Grote Weten; koers door inspiratie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stronks, Jenk - Het Grote Weten; koers door inspiratie
Schrijver: Stronks, Jenk
Titel: Het Grote Weten; koers door inspiratie
ISBN: 9789079626014
Uitgever: Bureau Inspiratie
Bijzonderheid: softcover, 2008, 82pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 9,95
Meer info Inspiratie betekent volgens Van Dale zoveel als ‘Adem van de Geest’. In Het Grote Weten beschrijft Jenk Stronks aan de hand van gedichten, geschriften en gesprekken, hoe je door het creëren van inspiratie de huidige realiteit in een groter perspectief kan plaatsen. Beoogd wordt om de lezer aan te zetten tot het formuleren van een persoonlijke waarheid over de eigen plaats hier op aarde. De schrijver nodigt uit om over de grens van de persoonlijke werkelijkheid te kijken en zich open te stellen voor het onzichtbare dat ons allen bindt. Werkelijk geïnspireerdleven en werken gaat niet vanzelf. Dit boek biedt een handreiking bij het bepalen van een nieuwe koers en het vinden van een bevredigende taak- en levensvervulling.
Jenk Stronks richtte in 2003 Bureau Inspiratie op, met de missie meer inspiratie (op de werkvloer) te brengen. Hij geeft ondermeer invulling aan deze missie als individuele (loopbaan-)coach en teamcoach en organiseert inspirerende bedrijfsactiviteiten.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.