Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Arroyo, Stephen - Astrologie, karma, transformatie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arroyo, Stephen - Astrologie, karma, transformatie
Schrijver: Arroyo, Stephen
Titel: Astrologie, karma, transformatie
ISBN: 9789063781590
Uitgever: Schors, ISBN 9063781598
Bijzonderheid: geplastificeerde softcover, 1982, 3e druk, 296pp, in goede staat, ca. 60 pagina's met arceringen met gele marker, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info In Astrologie, Karma en Transformatie verklaart Stephen Arroyo (psycholoog en praktiserend astroloog) hoe astrologie gebruikt kan worden om geestelijke groei te bewerkstelligen. Hij baseert zich hierbij niet alleen op de traditionele psychologische wetmatigheden, zoals de natuurlijke drang tot groei, verdieping en zelfkennis die elk mens kent, maar ook op de Wet van Karma. Door nadruk te leggen op de grote rol die de planeten Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto in de horoscoop vervullen bij deze groei, haalt Stephen Arroyo de toepassing van astrologie uit de sfeer van voorspelkunst en geeft hij astrologie een nieuwe functie: praktische psychologie. De hoofdstukken over Karma, relaties, de invloed van de transsaturnale planeten en de benadering van de aspecten, geven een geheel nieuwe dimensie aan de duiding van de horoscoop. Met Astrologie, Karma en Transformatie is Stephen Arroyo er in geslaagd een brug te slaan tussen astrologie, Jungiaanse psychologie en Oosterse wijsbegeerte en heeft hij een baanbrekend werk geschreven dat in een geen enkele astrologische bibliotheek mag ontbreken.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.