Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Lusk, Julie T. - Yoga achter je bureau

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lusk, Julie T. - Yoga achter je bureau
Schrijver: Lusk, Julie T.
Titel: Yoga achter je bureau
ISBN: 9789058310804
Uitgever: Sirene
Bijzonderheid: softcover, 2001, 176pp, in goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info Lange dagen achter je bureau zitten of urenlang achter je computer werken kan problemen met zich meebrengen - van spierpijn en RSI tot rugletsel of erger. De meeste mensen gunnen zich de tijd niet om ontspanningsoefeningen te doen. Maar met Yoga achter je bureau is er een manier waarop je je lichaam de zorg kunt geven die het nodig heeft zonder dat je er je kantoor voor hoeft te verlaten!
Yoga achter je bureau is een boek dat helpt je vermoeide lichaam en geest op te frissen met eenvoudige oefeningen, die gedaan kunnen worden vanuit je eigen bureaustoel. Julie Lusk gebruikt bewegingen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude kunst van de yoga, waarbij ze zich met name richt op ademhaling, het rekken van de spieren en ontspanningstechnieken.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.