Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Bokma-Nissen, Annemarie - Zwangerschapsyoga / yoga en het tastgevoel; een werkboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bokma-Nissen, Annemarie - Zwangerschapsyoga / yoga en het tastgevoel; een werkboek
Schrijver: Bokma-Nissen, Annemarie
Titel: Zwangerschapsyoga / yoga en het tastgevoel; een werkboek
ISBN: 9789069633138
Uitgever: Altamira
Bijzonderheid: softcover, 1996, 271pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info 'Zwangerschapsyoga' is een stimulerend boek dat zwangere vrouwen en hun partners begeleidt vanaf het allereerste stadium van de zwangerschap tot aan de eerste maanden na de kraamperiode. Hiermee is het een unicum op het gebied van zwangerschapsyoga-werkboeken.
Ook de invalshoek die de auteur heeft gekozen is enig in haar soort:
Annemarie Bokma-Nissen heeft de Kashmir-methode van Jean Rein geïntegreerd in reeds bestaande zwangerschapsyoga-oefeningen. De Kashmir-methode richt zich op de bewustwording van fysieke en emotionele spanningslagen in het lichaam, welke door het tastgevoel voelbaar worden gemaakt. Door de manier waarop de oefeningen zijn opgebouwd en door de aandacht waarmee ze uitgevoerd worden, ontstaat bij de zwangere en de partner een gevoel van ruimte waarin spanningen vanzelf kunnen oplossen. Uit deze ervaring ontwikkelen de ouders een zelfvertrouwen dat verder reikt dan alleen de zwangerschap; ze kunnen tot een nieuw inzicht komen in wie ze zijn en de manier waarop ze met hun leven omgaan. De oefeningen in dit boek worden stap-voor-stap beschreven, waardoor ze ook thuis door de zwangere vrouwen en hun partners gedaan. kunnen worden. Het boek kan als naslagwerk dienen voor ouders die zwangerschapsyoga-lessen volgen en is tevens voor zwangerschapsbegeleiders uit alle mogelijke disciplines een waardevolle aanvulling op en verdieping van hun kennis.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.