Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Good, Esmeralda [GoodEsmeralda] - Mag ik even hallucineren? Tips en trucs voor mensen met en zonder psychische problemen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Good, Esmeralda [GoodEsmeralda] - Mag ik even hallucineren? Tips en trucs voor mensen met en zonder psychische problemen
Schrijver: Good, Esmeralda [GoodEsmeralda]
Titel: Mag ik even hallucineren? Tips en trucs voor mensen met en zonder psychische problemen
ISBN: 9789085711537
Uitgever: Veen Magazines
Bijzonderheid: 2007, 80pp, hardcover, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info Tips en trucs voor mensen met en zonder psychische problemen

Op het internet heet ze GoodEsmeralda. Ze is geboren in 1955 en werd in 1977 voor het eerst opgenomen met een psychose. Pas tien jaar en meerdere opnames later kon een diagnose worden gesteld: een bipolaire depressie. Dankzij medicijnen is die nu onder controle.

GoodEsmeralda is moderator van verschillende MSN-groepen voor mensen met psychische problemen. Uit haar eigen ervaringen en die van de mensen die ze via die MSN-groepen ontmoette, ontstond dit handzame boekje vol tips voor het omgaan met psychische handicaps. Niet alleen nuttig voor mensen die zelf in de war zijn, maar ook voor de mensen in hun omgeving. Nu eens niet beschreven vanuit het perspectief van de psychiater of psycholoog, maar vanuit de patiënt.

Met een voorwoord van psychiater Cees van der Kroef.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.