Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Davidji - De geheimen van meditatie; een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Davidji - De geheimen van meditatie; een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie
Schrijver: Davidji
Titel: De geheimen van meditatie; een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie
ISBN: 9789401301008
Uitgever: Altamira
Bijzonderheid: softcover, 2013, 236pp, in goede staat, maar ca. 20 pagina's met onderstrepingen, wat kleine vlekjes, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info In 'De geheimen van meditatie' laat Davidji de lezer kennismaken met verschillende meditatietechnieken. Hij analyseert meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, bio-feedback, geluid, chakra's, chanting en tantra. Davidji deelt zijn persoonlijke ervaringen met de lezer en laat zien dat meditatiebeoefening een positieve impact kan hebben op gezondheid, relaties, emotioneel welzijn en spiritueel leven. Op toegankelijke wijze toont hij aan hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven, zodat je steeds toegang hebt tot je innerlijke rustpunt.
Davidji doceert meditatie in het Deepak Chopra Center te Californië en is decaan van de Chopra Center University. Hij is gecertificeerd vedisch master en geeft onder meer les in Ayurveda en in de zeven spirituele wetten van yoga.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.