Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Snoek.


 

Cees Zevenbergen - Euromast 50 jaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cees Zevenbergen - Euromast 50 jaar
Schrijver: Cees Zevenbergen
Titel: Euromast 50 jaar
ISBN: 9789075352832
Uitgever: Coolegem Media
Bijzonderheid: 2010,1e druk,112 pp,gebonden,foto's,Rotterdam,nieuw
Prijs: € 17,95
Meer info De Euromast mag zich als hoogste toeristische uitkijktoren van Nederland beroepen op een bewogen leven. Ter gelegenheid van de Floriade werd de toren zonder financiële steun van de gemeente gebouwd. Het Rotterdamse bedrijfsleven stak er de schouders onder en bracht het geld bijeen. Bij de opening in 1960 was iedereen diep onder de indruk van het ‘Monument van Rotterdamse koop- mansgeest’.

De eerste jaren waren succesrijk, de Euromast groeide uit tot het symbool van Rotterdam. Tot bleek dat de attractie niet hoog genoeg meer was. In 1970 werd daarin voorzien door de bouw van de Space Tower. De mast was daarna met 185 meter weer de hoogste. Grootse plannen volgden, zelfs een idee om de Euromast ‘in te pakken’ in een 350 meter hoge toren. Maar de Euromast wist van geen wijken en overleefde alle stormen.

Anno nu kijkt hij na meer dan vijftien miljoen bezoekers nog steeds op ons neer. Als geen ander was de Euromast in staat het veranderende Rotterdam gade te slaan. In dit boek komen alle facetten van de historie van de Euromast aan bod. Vanaf zijn geboorte tot zijn vijftigste verjaardag.
Boek bekijken

Boekhandel Snoek uit Rotterdam

zakelijk

Logo Boekhandel Snoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.