Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhuis Westervoort.


 

Tartt, Donna - De kleine vriend

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tartt, Donna - De kleine vriend
Schrijver: Tartt, Donna
Titel: De kleine vriend
ISBN: 9789023484141
Uitgever: 2002, De Bezige Bij Amsterdam
Bijzonderheid: Hardcover met schutblad, 600 pagina's, goede conditie, geen gebruikssporen.
Prijs: € 7,50
Meer info De kleine vriend van Donna Tartt

Harriet Cleve Dufresnes groeit op in een stadje in Mississippi. Ze is geobsedeerd door de moord op haar negen jaar oudere broer, Robin. Hij werd aangetroffen in de tuin, opgehangen aan een boom, toen Harriet nog een baby was. De moordenaar is nooit gevonden, en de familie heeft het verlies nooit kunnen verwerken. Met een vader die er niet is en een moeder verlamd door verdriet, is Harriet overgeleverd aan de welwillendheid van haar oude tantes, van Ida, de zwarte huishoudster, en aan haar eigen verbeelding. In de zomer van haar twaalfde levensjaar besluit Harriet de moordenaar van Robin te vinden en zich te wreken.

Vertalers Babet Mossel, Christien Jonkheer en Barbara de Lange

Donna Tartt
Donna Tartt werd in 1963 in Mississippi geboren. Ze studeerde klassieke talen en filosofie aan Bennington College in Vermont. Op 29-jarige leeftijd debuteerde ze met De verborgen geschiedenis, waaraan ze acht jaar werkte en waarvan alleen al in Nederland ruim 700.000 exemplaren werden verkocht. De kleine vriend (2002) is haar tweede roman. In 2003 verscheen hiervan een literair audioboek in de Zoem-reeks. Ze ontving de WH Smith Award voor De kleine vriend (2003). Op 23 september 2013 verscheen haar nieuwe grote roman Het puttertje.
Boek bekijken

Boekhuis Westervoort

particulier

Boekhuis Westervoort uit Westervoort

Logo Boekhuis Westervoort

Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Westervoort. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL vanaf 3,65, pakketpost binnen Nederland met PostNL 6,95. Verzendkosten naar Belgiƫ 6,90(pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
NB: Reactie volgt altijd binnen 24 uur! Check altijd ook uw spambox.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.