Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekmakelaar.


 

Powell, Ken - Stress hanteren en beter functioneren. Uw persoonlijke programma om uw eigen situatie te analyseren, uw stressfactoren te herkennen en uw stressbelasting te verminderen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Powell, Ken - Stress hanteren en beter functioneren. Uw persoonlijke programma om uw eigen situatie te analyseren, uw stressfactoren te herkennen en uw stressbelasting te verminderen.
Schrijver: Powell, Ken
Titel: Stress hanteren en beter functioneren. Uw persoonlijke programma om uw eigen situatie te analyseren, uw stressfactoren te herkennen en uw stressbelasting te verminderen.
ISBN: 9789021058023
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheid: 1989, 167 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 5,00
Meer info Nieuwstaat.

De schrijver beoogt een methode aan te reiken om zelf oorzaken van eigen stress op te sporen. Begrip voor de betekenis, die men vaak onbewust geeft aan een situatie en die leidt tot stress, geeft volgens schrijver ruimte en energie om beter verder te kunnen in het leven en in het werk. Hij reikt ook een methode aan om tot ontspanning te komen. In het tweede deel van het boek richt de schrijver zich vooral op de lezer in zijn werksituaties. Daarbij gaat het vooral om stress veroorzakende situaties te lokaliseren en zo helder mogelijk te zien. De methode is erg technisch en rationeel, vooral gericht op inzicht. Het is niet zo eenvoudig om alle oefeningen alleen door te werken. Het boek is vooral bedoeld voor mensen die met stress te maken hebben in hun werksituatie en daar zelf zonder verdere therapeutische hulp iets aan willen doen. Schrijver heeft deze methode in groepsverband als cursus meerdere keren gegeven in bedrijven en organisaties.
Boek bekijken

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.