Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekmakelaar.


 

Haasz, Christian - Digitale fotografie Canon EOS 350D

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haasz, Christian - Digitale fotografie Canon EOS 350D
Schrijver: Haasz, Christian
Titel: Digitale fotografie Canon EOS 350D
ISBN: 9789045640877
Uitgever: Easy Computing
Bijzonderheid: 2007, 3e dr., 318 pp., hardcover. NIEUWSTAAT
Prijs: € 9,50
Meer info Nieuwstaat.

Met de Canon EOS 350D hebt u een spiegelreflexcamera voor professioneel gebruik. De EOS 350D Digital is uitgevoerd met de gerenommeerde CMOS-technologie en produceert een fantastische beeldkwaliteit dankzij de 8,0 Megapixel resolutie. De krachtige DIGIC II architectuur is afkomstig van Canon pro-serie camera's en garandeert dat geen compromissen nodig zijn bij intelligente, effectieve en supersnelle beeldverwerking.

In dit boek over Canon EOS 350D raait alles om praktische en creatieve fotografie. Christian Haasz geeft uitleg bij de vele instellingen en opties van uw camera. De cameratechnieken en RAW-conversie, die het fundament leveren voor creatieve digitale fotografie, worden helder en duidelijk uitgelegd. Aan de hand van vele workshops uit de dagelijkse fotopraktijk ontdekt u hoe u foto's met een maximale beeldkwaliteit kunt maken. Daarom ligt de focus op de parameters voor een opname, zoals optimale lichtverhouding en de keuze voor het juiste perspectief. Deze factoren zijn bij de kwaliteit van een opname doorslaggevend.

Het boek is de ideale begeleider voor wie dier-, landschap- en portretfotografie beoefent, maar ook voor wie foto's wil maken tijdens bijzondere gebeurtenissen zoals een geboorte of een live-concert.
Boek bekijken

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.