Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekNed.nl.


 

Capelle, P. van - De electriciteit, hare voortbrenging en hare toepassing in de industrie en het maatschappelijk verkeer. Uitgave in 2 banden !!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Capelle, P. van - De electriciteit, hare voortbrenging en hare toepassing in de industrie en het maatschappelijk verkeer. Uitgave in 2 banden !!
Schrijver: Capelle, P. van
Titel: De electriciteit, hare voortbrenging en hare toepassing in de industrie en het maatschappelijk verkeer. Uitgave in 2 banden !!
ISBN:
Uitgever: Leiden: A.W. Sijthoff uitgeversmaatschappij
Bijzonderheid: 1922, Zie beschrijving, Achtste herziene en veelvermeerderde druk door J.M.G. Scheffer werktuigkundig electrotechnisch ingenieur. Uitgave in 2 delen. in bruin linnen gebonden met gouddecor en titel in goud., 20,5x28 cm., Deel 1: Pagina 1 tm 368., ...
Prijs: € 15,00
€ 7,25
Meer info In uitzonderlijk mooie staat. Op titelpagina aantekening in pen van jaartal. Verder zeer goed. Ook doordat de opdeling in 2 banden de boeken minder kwetsbaar gemaakt hebben voor breken op de rug. Titel op ruggen vervaagd. Klein defect aan rug deel 1 banden licht geschaafd.
Boek bekijken

BoekNed.nl uit Bredevoort

zakelijk

Logo BoekNed.nl

Boekned.nl is een onderdeel van antiquariaat De kantlijn uit Bredevoort. Op www.BoekNed.nl worden boeken per categorie aangeboden. Op: kantlijn.com bieden wij onze schoolplaat collectie aan. BINNEN NEDERLAND: BETALING NA ONTVANGST NOTA WORDT BIJGESLOTEN ( alleen bij volledige adresgegevens incl vast telnr)Prijzen excl verzendkosten en 0,25 verpakkingsbijdrage

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.