Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekNed.nl.


 

n.n. - Feestgids van het groot nationaal muziekconcours voor harmonie en fanfare gezelschappen met daaraan verbonden zomerkermis op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 mei 1932 te Winterswijk in en om het feestgebouw.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: n.n. - Feestgids van het groot nationaal muziekconcours voor harmonie en fanfare gezelschappen met daaraan verbonden zomerkermis op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 mei 1932 te Winterswijk in en om het feestgebouw.
Schrijver: n.n.
Titel: Feestgids van het groot nationaal muziekconcours voor harmonie en fanfare gezelschappen met daaraan verbonden zomerkermis op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 mei 1932 te Winterswijk in en om het feestgebouw.
ISBN:
Uitgever: Winterswijk: Muziekvereeniging Excelsior
Bijzonderheid: 1932, Zeer goed, Uitgeschreven door muziekvereeniging Excelciorlid der Nederlandse Federatie van Harmonie en Fanfare gezelschappen in Nederland ter gelegenheid van haar 25 jarig bestaan. Paars papieren omslag met donker blauw-zwart decor en titel....
Prijs: € 40,00
€ 4,60
Boek bekijken

BoekNed.nl uit Bredevoort

zakelijk

Logo BoekNed.nl

Boekned.nl is een onderdeel van antiquariaat De kantlijn uit Bredevoort. Op www.BoekNed.nl worden boeken per categorie aangeboden. Op: kantlijn.com bieden wij onze schoolplaat collectie aan. BINNEN NEDERLAND: BETALING NA ONTVANGST NOTA WORDT BIJGESLOTEN ( alleen bij volledige adresgegevens incl vast telnr)Prijzen excl verzendkosten en 0,25 verpakkingsbijdrage

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.