Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekNed.nl.


 

Johann Joachim Quantz - Grondig onderwijs van den aardt en de regte behandeling der dwarsfluit : een herdruk van de oorspr. Nederlandse uitgave van 1754.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Johann Joachim Quantz - Grondig onderwijs van den aardt en de regte behandeling der dwarsfluit : een herdruk van de oorspr. Nederlandse uitgave van 1754.
Schrijver: Johann Joachim Quantz
Titel: Grondig onderwijs van den aardt en de regte behandeling der dwarsfluit : een herdruk van de oorspr. Nederlandse uitgave van 1754.
ISBN: 9789031302239
Uitgever: [Place of publication not identified] : Bohn, 1977.
Bijzonderheid: 1977, Zeer goed, Linnen band met stofomslag. Pp: 240. Facsimile met een inleiding van Frans Br�ggen. Oorspronkelijke geel linnen band met stofomslag. Dit boek is voor blazers van Leopold Mozarts boek voor strijkers.. Geschikt voor de basisbiblio...
Prijs: € 25,00
€ 7,25
Boek bekijken

BoekNed.nl uit Bredevoort

zakelijk

Logo BoekNed.nl

Boekned.nl is een onderdeel van antiquariaat De kantlijn uit Bredevoort. Op www.BoekNed.nl worden boeken per categorie aangeboden. . BINNEN NEDERLAND: BETALING NA ONTVANGST NOTA WORDT BIJGESLOTEN ( alleen bij volledige adresgegevens incl vast telnr)Prijzen excl verzendkosten en 0,25 verpakkingsbijdrage

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.