Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Riley, Lucinda - Parel - De zeven zussen deel 4

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Riley, Lucinda - Parel - De zeven zussen deel 4
Schrijver: Riley, Lucinda
Titel: Parel - De zeven zussen deel 4
ISBN: 9789401609326
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: 2018 592pp Paperback / softback
Prijs: € 20,99
Gratis
Meer info

Flaptekst

CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.

Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto
en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

De zeven zussen – Parel is het vierde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten Belgiƫ 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.