Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Algar, Ayla - Classical Turkish Cooking - Traditional Turkish Food for the American Kitchen
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Algar, Ayla |
Titel: | Classical Turkish Cooking - Traditional Turkish Food for the American Kitchen |
ISBN: | 9780060931636 |
Uitgever: | HarperCollins Publishers Inc |
Bijzonderheid: | 1999 320pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 25,70
Gratis
|
Meer info | Annotatie Offers recipes from all types of Turkish cuisine, including fava bean soup, Circassian chicken, lamb morsels, and poached sea bas Flaptekst Turkish food is one of the world's great cuisines. Its taste and depth place it with French and Chinese; its simplicity and healthfulness rank it number one. Turkish-born Ayla Algar offers 175 recipes for this vibrant and tasty food, presented against the rich and fascinating backdrop of Turkish history and culture. Tempting recipes for kebabs, pilafs, meze (appetizers), dolmas (those delicious stuffed vegetables or vine leaves), soups, fish, manti and other pasta dishes, lamb, poultry, yogurt, bread, and traditional sweets such as baklava are introduced here to American cooks in accessible form. With its emphasis on grains, vegetables, fruits, olive oil, and other healthful foods, Turkish cooking puts a new spin on familiar ingredients and offers culinary adventure coupled with satisfying and delicious meals. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.