Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Povey, M. J. W., Mason, T. J. - Ultrasound in Food Processing
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Povey, M. J. W., Mason, T. J. |
---|---|
Titel: | Ultrasound in Food Processing |
ISBN: | 9780751404296 |
Uitgever: | Springer US, New York, N.Y. |
Bijzonderheid: | 1995 300pp Gebonden |
Prijs: |
€ 163,60
Gratis
|
Meer info | Flaptekst This book addresses the future development of ultrasound in food processing, covering both High Power (material altering) and Low Power (non-destructive testing) applications. Leading work is presented for a non-expert audience, so that people in industry and academia can make informed decisions about future research and the adoption of ultrasound techniques. It will be of particular interest to food manufacturing personnel responsible for process development, engineering and research. It will be invaluable for scientists and technologists involved in active ultrasound research and instrument manufacture. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.