Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Collins, Kathleen - Watching What We Eat - The Evolution of Television Cooking Shows
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: |
![]() |
---|---|
Schrijver: | Collins, Kathleen |
Titel: | Watching What We Eat - The Evolution of Television Cooking Shows |
ISBN: | 9781441103192 |
Uitgever: | Continuum Publishing Corporation |
Bijzonderheid: | 2010 240pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 33,60
Gratis
|
Meer info | Annotatie Illuminates how cooking shows have both reflected and shaped significant changes in American culture, exploring their enduring popularity Flaptekst While variety shows, Westerns, and live, scripted dramas have gone the way of rabbit ear antennae, cooking shows are still being watched, often on high definition plasma screens via Tivo. This title illuminates how cooking shows have both reflected and shaped significant changes in American culture. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.