Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

McFadden, Joshua, Holmberg, Martha - Zes seizoenen - Een nieuwe kijk op koken met groenten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: McFadden, Joshua, Holmberg, Martha - Zes seizoenen - Een nieuwe kijk op koken met groenten
Schrijver: McFadden, Joshua, Holmberg, Martha
Titel: Zes seizoenen - Een nieuwe kijk op koken met groenten
ISBN: 9789000359653
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheid: 2018 400pp Gebonden
Prijs: € 39,99
Gratis
Meer info

Flaptekst

'Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua.' – delicious.
'Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen.' – Jonah Freud, Het Parool
225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol
Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.
De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter.
Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten.
Omarm de seizoenen en goed koken volgt vanzelf!
Joshua McFadden is eigenaar en chef-kok van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Fransisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen
'Dit is niet alleen een boek vol handige basisrecepten, maar ook vol inspirerende maaltijden voor alle seizoenen.' – Noord-Hollands Dagblad 
'McFaddens originele aanpak verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.' – Smult
‘Zijn recepten vragen erom geproefd te worden tot de bladzijden ezelsoren hebben, met saus bespetterd zijn en aan elkaar blijven plakken. Verplichte kost voor de thuiskok.’ Dan Barber, chef-kok/mede-eigenaar van Blue Hill
‘Joshua McFadden heeft de ziel van een boer, en zijn recepten zijn prachtig in balans met de seizoenen en het land.’ Alice Waters, eigenaar van Chez Panisse

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.