Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Abbs, Annabel - The Language of Food - "Mouth-watering and sensuous, a real feast for the imagination" BRIDGET COLLINS
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Abbs, Annabel |
Titel: | The Language of Food - "Mouth-watering and sensuous, a real feast for the imagination" BRIDGET COLLINS |
ISBN: | 9781398502222 |
Uitgever: | Simon & Schuster Ltd |
Bijzonderheid: | 2022 416pp Gebonden |
Prijs: |
€ 24,35
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Eliza Acton, despite having never before boiled an egg, became one of the world’s most successful cookery writers. Her story is fascinating, uplifting and inspiring. With recipes that leap to life from the page, The Language of Food explores the enduring struggle for female freedom, the creativity and quiet joy of cooking and the poetry of food. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.