Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Child, Julia, Beck, Simone, Bertholle, Louisette - De kunst van het koken - hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Child, Julia, Beck, Simone, Bertholle, Louisette |
Titel: | De kunst van het koken - hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen |
ISBN: | 9789021558677 |
Uitgever: | Kosmos Uitgevers |
Bijzonderheid: | 2014 960pp Gebonden |
Prijs: |
€ 44,99
Gratis
|
Meer info | Annotatie Julia Child's Mastering The art of French cooking heeft generaties de kunst van het Franse koken geleerd. Voor liefhebbers van boter, Franse sauzen en de film Julie & Julia. Flaptekst De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.