Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Wood, Roy (School of Tourism, Events and Hospitality Management, Leeds Beckett University, UK) - Strategic Questions in Food and Beverage Management
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Wood, Roy (School of Tourism, Events and Hospitality Management, Leeds Beckett University, UK) |
Titel: | Strategic Questions in Food and Beverage Management |
ISBN: | 9781138219373 |
Uitgever: | Taylor & Francis Ltd |
Bijzonderheid: | 2018 158pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 76,70
Gratis
|
Meer info | Flaptekst This second edition has been updated to include: Five new chapters: culinary creativity; menu analysis; wine and beverage consumption; food supply chains; and the fitness to purpose of higher food and beverage management education. Learning outcomes and discussion questions per chapter. New web and video links interspersed throughout |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.