Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Woods, L. F. J., Tucker, Gregory A. - Enzymes in Food Processing
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Woods, L. F. J., Tucker, Gregory A. |
---|---|
Titel: | Enzymes in Food Processing |
ISBN: | 9780751402490 |
Uitgever: | Springer US, New York, N.Y. |
Bijzonderheid: | 1996 336pp Gebonden |
Prijs: |
€ 163,60
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Recent years have seen a rapid increase in the use of enzymes as food processing tools, as an understanding of their means of control has improved. Since publication of the first edition of this book many new products have been commercially produced and the corresponding number of published papers has swollen. This second edition has been fully revised and updated to cover changes in the last five years. It continues to provide food technologists, chemists, biochemists and microbiologists with an authoritative, practical and detailed review of the subject. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.