Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Wong, Keith - Natto - History, Science, and Technology

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wong, Keith
Titel: Natto - History, Science, and Technology
ISBN: 9781738916207
Uitgever: Chemcat Publishing
Bijzonderheid: 2023 268pp Gebonden
Prijs: € 39,20
Gratis
Meer info

Flaptekst

Natto is Japan's infamous, divisive, so-called 'superfood' made by fermenting soybeans (Glycine max) with the bacterium Bacillus subtilis. The story of natto finds itself stretched everywhere: from the migrations of the last Ice Age to the frontiers of biotechnology, from the streets of Edo to the supermarket refrigerator, from the invention of the petri dish to the modern clinical trial; and everywhere in-between.


This is the first comprehensive English-language book that explores all aspects of natto: its history, science, and technology, with the hope more people will come to appreciate its curious qualities.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.