Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Gaston, Marcy E - Fundamentals of Food Preparation
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Gaston, Marcy E |
---|---|
Titel: | Fundamentals of Food Preparation |
ISBN: | 9781516598328 |
Uitgever: | Cognella Academic Publishing |
Bijzonderheid: | 2020 346pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 173,20
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Fundamentals of Food Preparation provides students of the culinary arts with the critical knowledge and skillsets they will need to succeed within professional kitchens. The text provides an overview of the equipment and tools commonly used for food production, including knives, pots, pans, ranges, mixers, food processors, and more. Additionally, readers learn basic cooking techniques from sautéing to boiling stock to simmering soup. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.