Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Taylor, Chris, Arguin, Paul - The New Pie - Modern Techniques for the Classic American Dessert
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Taylor, Chris, Arguin, Paul |
Titel: | The New Pie - Modern Techniques for the Classic American Dessert |
ISBN: | 9780525576440 |
Uitgever: | Random House USA Inc |
Bijzonderheid: | 2019 272pp Gebonden |
Prijs: |
€ 31,80
Gratis
|
Meer info | Annotatie Circuit pie experts, and winners of more than 500 awards for baking, use traditional techniques, innovative flavors and their love of kitchen gadgets to reinvent the traditional pastime of pie-making, in a cookbook filled with step-by-step instructions and aimed at bakers of any level |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.