Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Escoffier, Auguste - A Guide to Modern Cookery
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Escoffier, Auguste |
Titel: | A Guide to Modern Cookery |
ISBN: | 9781108063500 |
Uitgever: | Cambridge University Press |
Bijzonderheid: | 2013 902pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 122,30
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Georges Auguste Escoffier (1846–1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.