Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Aerdts, Willemijn, Block, Ludo - Gestructureerde inlichtingenanalyse voor opsporing en openbare ordehandhaving - Handboek voor de praktijk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aerdts, Willemijn, Block, Ludo - Gestructureerde inlichtingenanalyse voor opsporing en openbare ordehandhaving - Handboek voor de praktijk
Schrijver: Aerdts, Willemijn, Block, Ludo
Titel: Gestructureerde inlichtingenanalyse voor opsporing en openbare ordehandhaving - Handboek voor de praktijk
ISBN: 9789087284268
Uitgever: Leiden University Press
Bijzonderheid: 2023 BE
Prijs: € 36,95
Gratis
Meer info

Annotatie

Dit boek legt aan de hand van concrete voorbeelden uit de Nederlandse praktijk van opsporing en openbare-ordehandhaving de veelgebruikte technieken voor gestructureerde inlichtingenanalyse uit.

Flaptekst

Inlichtingenanalyse is een fundamentele schakel in het werk van elke professional die zich bezighoudt met openbare orde en veiligheid. Anticiperen op een onzekere toekomst is hierbij van groot belang. In dit boek worden de belangrijkste analysetechnieken, zoals die niet meer zijn weg te denken uit het inlichtingenveld, uitgelegd en toegespitst op de Nederlandse praktijk. ‘Gestructureerde inlichtingenanalyse voor opsporing en ordehandhaving’ kan daarmee dienen als naslagwerk tijdens de dagelijkse analysepraktijk.

Aan de hand van concrete voorbeelden uit de Nederlandse praktijk van opsporing en openbare-ordehandhaving worden veelgebruikte technieken voor gestructureerde inlichtingenanalyse uitgelegd. De besproken technieken zijn onder meer de SWOT-TOWS-analyse, de scenarioanalyse en de Analyse van Concurrerende Hypothesen. Daarnaast wordt in detail ingegaan op praktisch en effectief concluderen, rapporteren en briefen over de uitkomsten van analyses. Zowel bij de analysetechnieken als de verslagleggingsmethoden wordt in stappen de praktische toepassing toegelicht. Dit is dan ook bij uitstek een handboek dat op het bureau van elke analist in het domein van opsporing, openbare orde en veiligheid thuishoort.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.