Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Dash, Sanjaya K., Chandra, Pitam, Kar, Abhijit - Food Engineering - Principles and Practices
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Dash, Sanjaya K., Chandra, Pitam, Kar, Abhijit |
Titel: | Food Engineering - Principles and Practices |
ISBN: | 9781032231853 |
Uitgever: | Taylor & Francis Ltd |
Bijzonderheid: | 2023 532pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 121,85
Gratis
|
Meer info | Flaptekst This book explains the different unit operations in food processing with emphasis on the principles of food engineering as well as the different types of equipment used for the purpose. What makes it unique among food engineering textbooks is its approach where the propounding of concepts and theory is immediately followed by numerical examples. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.